top of page
Mesures de control i prevenció 

Els visitants a la fira hauran d'adoptar les mesures necessàries per evitar la generació de riscos de propagació de la infecció de la COVID19, així com la pròpia exposició a aquests riscos, i adoptar les mesures de protecció individual i col·lectiva fonamentades en:

09.png
Aforament 

El recinte firal compleix amb totes les obligacions i recomanacions del PROCICAT, atenent en tot moment a la legislació vigent, tal i com s’apunta també a les Normes de funcionament per a la Fira de Calella i l’Alt Maresme.

 

Cada visitant haurà de respectar la distància mínima de seguretat d’1,5 metres.

02.png
Higiene i desinfecció

Els espais de la Fira de Calella i l’Alt Maresme es desinfectaran de forma continuada pels equips de neteja. No obstant això, agraïm als visitants que facin ús dels diversos punts de reciclatge habilitats i distribuïts pel recinte, i respectin en tot moment les indicacions de l’organització per contribuir a mantenir el recinte firal en les millors condicions possibles.

 

En els estands d’alimentació, els productes seran monodosi, per evitar els productes d’ús compartit. Així mateix, les taules tindran una distància mínima de seguretat entre elles.

01.png
Ús de mascareta i gel hidroalcohòlic 

L’ús de la mascareta serà obligatori en tots els espais del recinte firal. Així mateix, es repartiran pel recinte firal diversos punts amb gel hidroalcohòlic. Els expositors també posaran a disposició gel hidroalcohòlic al seu estand.

pagaments copia.png
Pagaments 

Entre els expositors, es prioritzarà el pagament amb targeta.

Es recomana la compra d’entrades online.

06.png
Prohibit fumar 

Queda expressament prohibit fumar dins el recinte firal, a les zones comunes on s'hi realitzin activitats, als accessos i cues i també on no es pugui mantenir la distància mínima interpersonal de seguretat de 2 metres. 

info.png
Més informació 

Per a més informació podeu consultar la guia de per a visitants de la Fira de Calella i l'Alt Maresme 

bottom of page