top of page

Carme Guri guanyadora del concurs d’Il·lustracions de la Fira de Calella i l’Alt Maresme

El passat divendres 25 de juliol, a l’Ajuntament de  Calella, va tenir lloc la presentació de la il·lustració guanyadora i el lliurament del premi  de 750 euros per part de la Gelateria Ferretti

 

La dissenyadora i il·lustradora Carme Guri ha guanyat el concurs d’il·lustracions de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, que aquest any dedica el seu monogràfic,  en el marc de la commemoració del Tricentenari  de 1714, “Catalunya les arrels d’un país” i que porta per subtítol “érem, som i serem”. El jurat  qualificador va considerar que de les obres presentades, la de Carme Guri destaca per la qualitat tècnica i la seva sobrietat. Per la seva banda, l’autora a la presentació ha explicat que:” la il·lustració representa una gran C de Catalunya, on la part inferior es dibuixa amb unes profundes arrels, testimonis d’un passat mil·lenari, i la part superior, amb uns ocells blancs volant lliures, evocadors del futur que ens espera i,entremig, el present i les persones que sostenen el país i el construeixen dia a dia ”. Aquesta il·lustració servirà com a motiu per l’elaboració de tot el material gràfic de difusió de la Fira.

 

L’alcaldessa, Motserrat Candini, ha felicitat a la guanyadora del premi, Carme Guri, i ha destacat “la puresa de les línies i les formes que doten a l’obra de gran l’elegància”. Així mateix, ha agraït públicament la implicació del sector privat, concretament de la Gelateria Ferretti, pel fet de “patrocinar el premi, per tercer any consecutiu i contribuir a motivar la participació i la implicació dels calellencs i calellenques en una cosa tant important per la ciutat com és la imatge de la Fira de Calella i l’Alt Maresme”.

Foto de l'acte de presentació de la il·lustració 

guanyadora.

 

Il·lustració guanyadora 

bottom of page