Fira de Calella i l'Alt Maresme
Fira de Calella i l'Alt Maresme

Vermut solidari
Vermut solidari

Cistells Artesanals
Cistells Artesanals

Fira de Calella i l'Alt Maresme
Fira de Calella i l'Alt Maresme

1/13
Si ets visitant.. 

Si véns a la Fira de Calella com a visitant en aquest espai trobaràs tota la informació per fer de la teva visita a la fira i Calella una experiència inoblidable!  

Una agenda farcida d'activitats per a petits i grans, el bo i millor de la nostra cultura, tradició, els costums populars, gastronomia, i molt més  enguany de casa nostra.

 

Us hi esperem! 

 

Si ets expositor i estàs interessat/da en participar en la Fira de Calella, aquest és el teu espai. Una mostra que compta amb més de 30 anys d'història, un referent en el panorama firal de Catalunya. A "la fira" hi trobareu un recinte firal amb prop de 5.000 m2 , més de 100 expositors, i 60.000 visites en un cap de setmana intens que coindideix amb la Festa Major de Calella!  Us hi esperem! 

Connecta!

La Fira de Calella i l’Alt Maresme està present a les xarxes socials de Facebook, Twitter i instagram. Comparteix amb nosaltres les teves experiències, els millors moments, el que més t’agrada de la nostra fira!

Vine a la fira i clica! Connecta amb la Fira! 

 

Compartim? 

 

 

La Fira de Calella es posposa fins el 2021

El Comitè de Crisis de l'Ajuntament de Calella decideix cancelar la 40a edició de la Fira de Calella i l'Alt Maresme per la impossibilitat de garantir el compliment de les mesures de seguretat que estipulen les autoritats sanitàries atenent a les característiques del recinte firal que any rere any rep al voltant de 30.000 visites.  

No obstant,  el tradicional vermut que ofereix l'Assocaició d'Amics i Voluntaris de l'Hospital dins la Fira, si que es celebrarà i s'emmarcarà dins els actes de la Festa Major de la Minerva. 

Celebrarem els 40 anys com toca! Tornarem l'any vinent! 

Molta força firaires! 

Si ets expositor..