top of page

Navarra, territori convidat a la Fira de Calella 2022 

Fiestas Sant Fermin
Fiestas Sant Fermin

press to zoom
San Fermin
San Fermin

press to zoom
Ochagavia
Ochagavia

press to zoom
Fiestas Sant Fermin
Fiestas Sant Fermin

press to zoom
1/9

Enguany convidem a Navarra, un territori que compte amb una riquesa gastronòmica, una destinació turística i una cultura a envejar.

 

La Comunitat Foral de Navarra té un patrimoni ric, un entorn natural extens i una cultura tradicional a descobrir; creiem que la Fira és un aparador perfecte per mostrar tota aquesta riquesa i un dels punts forts serà sens dubte la seva gastronomia, on la cultura del vi, l’agricultura i les denominacions d’origen, la ramaderia ecològica i la cultura de la “conserva” ens transportaran de ple al seu territori.

Aquest petit Regne amaga una gran història sota la qual trobem un patrimoni material i cultural que volem fer present a la Fira. Des de grans monuments que representen el passat llegendari de Navarra, fins al divers i centenari patrimoni immaterial que la societat navarresa ha mantingut viu fins al dia d'avui.


Una de les tradicions més conegudes de la cultura de Navarra la trobem a les festes de San Fermin, on es congreguen anualment mes de mig milió de visitants d'arreu del món. Una imatge viva de l'atractiu, de la diversitat i de la riquesa que ofereix aquest territori i que volem apropar als veïns i veïnes de Calella

 

Ens veiem a la Fira! 

bottom of page