top of page

Navarra, territori convidat a la Fira de Calella 2022 

Enguany convidem a Navarra, un territori que compte amb una riquesa gastronòmica, una destinació turística i una cultura a envejar.

 

La Comunitat Foral de Navarra té un patrimoni ric, un entorn natural extens i una cultura tradicional a descobrir; creiem que la Fira és un aparador perfecte per mostrar tota aquesta riquesa i un dels punts forts serà sens dubte la seva gastronomia, on la cultura del vi, l’agricultura i les denominacions d’origen, la ramaderia ecològica i la cultura de la “conserva” ens transportaran de ple al seu territori.

Aquest petit Regne amaga una gran història sota la qual trobem un patrimoni material i cultural que volem fer present a la Fira. Des de grans monuments que representen el passat llegendari de Navarra, fins al divers i centenari patrimoni immaterial que la societat navarresa ha mantingut viu fins al dia d'avui.


Una de les tradicions més conegudes de la cultura de Navarra la trobem a les festes de San Fermin, on es congreguen anualment mes de mig milió de visitants d'arreu del món. Una imatge viva de l'atractiu, de la diversitat i de la riquesa que ofereix aquest territori i que volem apropar als veïns i veïnes de Calella

 

Ens veiem a la Fira! 

bottom of page