top of page

Benvinguts a la Fira!

Treballar la terra, mimar-la... Veure-hi créixer els ceps, de fulles verdes i grosses. Recollir-ne els fruits amb estima i guardar-lo en cellers, mesos i anys, per gaudir-ne a taula com a testimoni d’excepció de moments únics compartits amb els qui estimem.

Les coses que es fan amb amor sempre surten bé. Així és com, ara fa 64 anys, va néixer el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Alella. Més de mig segle cuidant la terra amb amor, obtenint-ne uns vins nascuts entre el sol i la brisa mediterrània i les obagues interiors del Vallès Oriental.

Calella té l’orgull de formar part de la DO Alella, juntament amb 27 municipis del Maresme que contribueixen a enfortir una marca de qualitat reconeguda, pol d’atracció enoturística que, aquests dies, hem volgut que sigui l’eix central de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, per gaudir-ne, per aprendre a estimar-la i per fer un brindis per la terra, per la nostra terra, per allò que ens fa únics a ulls del món. Brindem perquè “el nostre món, és el món”.

Benvinguts a la Fira de Calella i l’Alt Maresme.

​

Montserrat Candini i Puig

Alcaldessa de Calella

bottom of page