top of page

Nits temàtiques: cinema, dansa,folk i teatre.

Amb la voluntat d’aprofundir en la cultura, gastronomia i lleure de les ciutats protagonistes del monogràfic d’aquest 2016, us proposem per segon any consecutiu la participació en les nits temàtiques de la Fira destinades a oferir-vos un tast de la creació contemporània d’alt nivell associada a cadascuna de les ciutats.

 

Us recordem que les nits de divendres 23 i dissabte 24 de setembre, la Fira programarà espectacles i actuacions i tindrà oberta la seva zona gastronòmica fins a la mitjanit; per contra, dijous 22 (que inclou la mostra audiovisual en col·laboració amb l’Acadèmia del Cinema de Praga) i diumenge 25, la Fira tancarà les seves portes en l’horari habitual.

Praga, una ciutat de cine!

La prestigiosa FAMU, Acadèmia del Cinema de Praga, és un referent mundial en el gènere del cinema d’animació i obté any rere any nombrosos èxits i premis gràcies al seu alumant. Serà present a la Fira gràcies a la projecció d’una mostra audiovisual que inclou els darrers curts d’animació que programaran en l’edició d’enguany del seu festival de curtmetratges d’animació.

Entre d’altres curts, destaquem la projecció de Graffitiger, Homeland, Punch i Judy, M.O., el petit Cousteau, En el jardí, The New Species, Mythopolis i Happy End.

En col·laboració amb el Centro Checo de Madrid.

Horari de la projecció

Mostra audiovisual vinculada a la ciutat de Praga

Dijous 22 de setembre a les 20,30 h 

Escenari de la fira 

Projecció de curts d'animació de l'Acadèmia de Cinema

Praga (FAMU) cedits pel Centro Checo de Madrid. 

Nit Ye-yé

A partir de les 21.00 h i fins les 23.30 h, Nit ‘ye-ye’ amb música i imatges de la Calella dels anys 50, 60 i 70! 

 

A partir de les 21.00 h, a les carpes de l’AVAH, de Ca l’Isard i de la Quadra se serviran sopars. Us convidem a participar-hi, revivint l’esperit de l’època i fins i tot... Vestint com es feia en un autèntic guateque!

 

Jordi Heras (DJ) i els ballarins de Planeta Impro seran els encarregats de dinamitzar i ambientar un revival en tota regla! 

 

 

 

 

 

Horari 

 

Dissabte 19 de setembre 

A les 21,00 h 

Escenari de la fira 

 

 

La rumba catalana present a la Fira de Calella 

Landry, El Rumbero 

 

Landry el Rumbero barreja cançons originals amb una selecció de temes i danses infantils de tota la vida, passades pel sedàs de la Rumba Catalana. Produït per Sicus Carbonell, líder de Sabor de Gràcia, el disc de Daniel Landry ha comptat amb músics de la talla de David Torras d’Ai, Ai, Ai, Dj Panko d’Ojos de Brujo, Joan Garriga de La Troba Kung-Fú, Pep Pascual o Wagner Pa entre altres.

 

El diumenge 20 de setembre podreu gaudir a l’hora del vermut (13,30 h) de l’actuació de Landry, El Rumbero acompanyat d’un quintet format per David Torras a la guitarra, Dani Carbonell percussió i vents, Sicus Carbonell guitarra i veus i Francisco Batista percussió.

 

 

Rumba amb la Troba Kung-Fú 

 

La Troba Kung-Fú, el grup creat per Joan Garriga després de la dissolució de Dusminguet, és un autèntic referent a casa nostra. La seva Rúmbia-Vallesana ha popularitzat sons i melodies que beuen de la tradició i les ha associat indefectiblement a la festa. La seva actuació clourà de la millor manera possible la 35a Fira de Calella i l’Alt Maresme: tothom a ballar!

Horari 

Landry, el Rumbero 

Artista resident a la Fira de Calella i l'Alt Maresme 

 

La Troba Kung-fú 

Diumenge 20 de setembre 

A les 20,00 h 

Escenari de la fira 

 

 

Pere Martínez: el bo i millor del planter del Taller de músics 

Pere Martínez es va donar a conèixer arran de la seva participació al concert de culminació de l’Any Espriu, amb la seva versió particular i flamenca del poema de Salvador Espriu Pell de Brau. Més recentment, ha participat al festival Ciutat Flamenco 2014.

 

El cantaor va actuar al darrer concert del festival amb Les trinxeres del 1714, un homenatge a les capes socials més desarrelades de l'època amb una mirada flamenca. El concert va formar part de la programació dels actes del Tricentenari, promogut per la Generalitat de Catalunya.

 

En tots els seus treballs, el cantaor es presenta amb una proposta intimista i personal, sempre treballada amb una intensitat i un sentiment que captiven el públic. Una mostra de com n’és, de viu, el planter del Taller de Músics.

 

 

Horari 

 

Dissabte 19 de setembre 

A les 19,30 h 

A l'escenari de la fira  

 

 

 

Planeta Impro, companyia resident a la Fira de Calella 

Durant tots els dies de la fira podreu gaudir de les actuacions d’aquesta reconeguda companyia de teatre i animació de Barcelona. Planeta Impro destaca per la constant investigació en la tècnica de la improvisació teatral que ha sabut trobar un llenguatge propi on es combina frescura, espontaneïtat, diversió, històries plenes de vida i emocions.

 

Nascuda el 2001 i amb una trajectòria de 13 anys consecutius en cartellera, la companyia compta amb més d’1 milió d’espectadors i des del 2004 forma part de la programació del Teatreneu del barri de Gracia (BCN).

 

Horari 

 

Tots els dies de la fira. 

Consulteu agenda. 

 

 

bottom of page