top of page

Tallers infantils 

Tallers de robòtica
Tallers de robòtica

press to zoom
Taller de manualitats
Taller de manualitats

press to zoom
Tallers de fimo amb plastilina
Tallers de fimo amb plastilina

press to zoom
Tallers de robòtica
Tallers de robòtica

press to zoom
1/4

DIJOUS, 23 DE SETEMBRE

17.30 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller de fang “La Llopa, 100 anys de llegenda”, a càrrec de la ceramista artesana Yolanda González. Cal reservar plaça.

19.00 h, a l’espai tallers del monogràfic, tallers de robòtica educativa dedicats a la mitologia grega, a càrrec de Clau-Tic. Cal reservar plaça.

19.30 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller familiar “Pintura i vi”, a càrrec de l’artista Marta Arañó, de Tinta i Vi. Cal reservar plaça.

20.30 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller familiar “Pintura i vi”, a càrrec de l’artista Marta Arañó, de Tinta i Vi. Cal reservar plaça.

DIVENDRES, 24 DE SETEMBRE

11.00 h, al Lleurespai, activitats per a les escoles.

11.30 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller de fang “La Llopa, 100 anys de llegenda”, a càrrec de la ceramista artesana Yolanda González. Cal reservar plaça.

13.00 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller de videojocs dedicat a “El día de los muertos mexicanos”, a càrrec de ClauTic. Cal reservar plaça.

19.00 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller de videojocs dedicat a “El día de los muertos mexicanos”, a càrrec de ClauTic. Cal reservar plaça.

DISSABTE, 25 DE SETEMBRE

11.15 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller de cal·ligrafia xinesa, a càrrec de Hsiao Lin Liu, professora de cal·ligrafia i pintura xinesa de Casa Àsia de Barcelona. Cal reservar plaça.

12.30 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller familiar “Pintura i vi”, a càrrec de l’artista Marta Arañó, de Tinta i Vi. Cal reservar plaça.

13.00 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller de robòtica dedicat als lluitadors de sumo, a càrrec de ClauTic. Cal reservar plaça.

13.30 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller familiar “Pintura i vi”, a càrrec de l’artista Marta Arañó, de Tinta i Vi. Cal reservar plaça.

17.30 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller de cal·ligrafia xinesa, a càrrec de Hsiao Lin Liu, professora de cal·ligrafia i pintura xinesa de Casa Àsia de Barcelona. Cal reservar plaça.

19.00 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller de robòtica dedicat als lluitadors de sumo, a càrrec de ClauTic. Cal reservar plaça.

DIUMENGE, 26 DE SETEMBRE

13.00 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller de videojocs en 2D dedicat a la cultura catalana, a càrrec de ClauTic. Cal reservar plaça.

18.30 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller de fang “La Llopa, 100 anys de llegenda”, a càrrec de la ceramista artesana Yolanda González. Cal reservar plaça.

19.00 h, a l’espai tallers del monogràfic, taller de videojocs en 2D dedicat a la cultura catalana, a càrrec de ClauTic. Cal reservar plaça.

TOTS ELS DIES

Al Lleurespai, activitats i tallers infantils diversos: d’11.15 a 14.15 h i de 17.00 a 21.00 h, rocòdrom d’escalada. Activitat adreçada a infants a partir de 1,20 m d’alçada.

A les 12.00 i a les 18.00 h, tallers de manualitats. Jocs gegants tradicionals de fusta, activitat d’entrenament per a petits i grans.

De 12.00 a 14.00 h i de 18.00 a 20.00 h, el Trenet de la Fira.

bottom of page