top of page

Horaris i preus 

La 39a Fira de Calella i l'Alt Maresme tindrà lloc enguany del divendres 20 al dilluns 23 de setembre al recinte firal del Passeig de Manuel Puigvert. Els horaris de la fira d'enguany són: 

Divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22 de setembre: 11.00-14.30h i 17.00-24.00h. 

Dilluns 23 de setembre: 11.00-14.30h i 17.00-21.00h. 

 

 

Preu de l'entrada: 3 euros. Menors de 12 anys, jubilats i pensionistes no paguen. L'entrada també és vàlida per entrar al Museu del Turisme durant els dies de celebració de la Fira. 

 

Com arribar a la Fira?

· Si ho feu en cotxeDes de Barcelona: seguiu les indicacions de MATARÓ – CALELLA, Autopista C-32, direcció Girona, sortida 22 - Calella. El recinte firal està situat al Passeig de Manuel Puigvert de Calella. 

· Si veniu en trenL'estació de RENFE Rodalies us deixa a només 200 metres del recinte firal!  Consulteu horaris a la web de rodalies.On aparcar?

· Accessos a la Fira

Podeu accedir al pàrquing gratuït situat al camí de la platja , per l'accés de la Riera de Capaspre. Si no hi trobeu lloc, en el següent
enllaç podreu consultar els 10 pàrquings disponibles a Calella. 

 

· Recomanacions 

 

Per visitar la Fira procureu no entrar al centre urbà. És difícil trobar-hi aparcament i us podreu trobar amb algun que altre embús de circulació.


Respecteu els senyals i les indicacions dels agents de la Policia Local i Mossos Esquadra, i del personal d'organització de la Fira.

logo moments.jpg
Serveis

SEGURETAT: vigilància de dia i  nit durant tots els dies de la fira. Accés restringit fora de l'horari de Fira al personal acreditat.

PUNT D'INFORMACIÓ: atenció directa a expositors i visitants.

 

SANITARI: servei d'ambulància, Creu Roja i Hospital Sant Jaume de Calella.TAXIS: servei de transport 24 hores.

RENFE: Servei de RENFE-Rodalies amb freqüència de trens aproximada cada 30 minuts en direcció Blanes i direcció Barcelona.


RESTAURACIÓ: servei al públic en general.

 

PÀRQUING: reservat per a visitants.


MEGAFONIA: informació actualitzada del programa d'activitats de la fira 

 

LUDOTECA I JOCS: per a nens/es  


RÀDIO DE LA FIRA: durant els dies de la fira, Ràdio Calella (107.9 FM) emet en directe des de la Fira.On dormir? 

Calella, capital turística de l’Alt Maresme, compta amb una trajectòria de més de 60 anys en el món del turisme, que fan de la nostra ciutat una destinació turística de referència, adaptada als nous temps i pensada perquè tothom s'hi trobi de gust.Fira de Calella i l'Alt Maresme us convida a passar uns dies a la nostra ciutat tot gaudint d’una important oferta lúdica, prop de 14.000 places d’allotjament distribuïdes entre hotels, càmpings i apartaments, 500 botigues al vostre servei i tot un ventall d’activitats que faran de la vostra estada a Calella una experiència única.A la nostra web www.calellabarcelona.com trobareu informació de Calella així com de l’oferta d’allotjament, restauració, activitats culturals, etc. amb l’objectiu de facilitar-vos la selecció que més s’ajusti a les vostres necessitats

bottom of page