top of page

Tallers infantils 

Durant tots els dies de la fira 

CONCURS DE DIBUIX DE LA FIRA DE CALELLA I L’ALT MARESME

Adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys. L’objectiu d’aquest concurs és estimular la creativitat del públic infantil a l’hora de dibuixar. Els dibuixos s’han d’inspirar en la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Els participants hauran de fer la seva il·lustració en un full blanc i s’exposaran a l’estand de la Ludoteca. El diumenge, dia 23 de setembre, al matí es farà l’acte de lliurament de premis al mateix estand de la Ludoteca.

TALLER INFANTIL DE FIMO AMB PLASTILINA

Adreçat a nens i nens de 5 a 10 anys. A partir d’una tècnica original i senzilla, els participants podran conèixer diferents trucs i recursos per modelar la plastilina i fer grans creacions. Es recomana inscriure’s prèviament a l’activitat. Places limitades.

TALLER INFANTIL DE PINTURA

Adreçat a nens i nenes de 4 a 8 anys, on s’explicaran diferents tècniques de pintura: pintar amb baletes, fer dibuixos amagats, pintura bufada i tot un seguit d’activitats creatives i originals perquè els infants puguin viure l’art. Es recomana inscriure’s prèviament a l’activitat. Places limitades.

TALLER INFANTIL DE NINES TRENADES AMB LLANES

Una proposta creativa amb la llana com a protagonista, que els nens i nenes a partir de 8 anys podran fer sense massa dificultat. Es recomana inscriure’s prèviament a l’activitat. Places limitades.

 

TALLER INFANTIL AMB PAPER DE SEDA

En aquest taller adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys, s’ensenyarà a fer petites manualitats amb paper de seda. Es recomana inscriure’s prèviament a l’activitat. Places limitades.

JOCS I JOGUINES DE LÒGICA I ENGINY

En aquesta sèrie de tallers dirigits a crear un vincle intergeneracional, avis, àvies, pares, mares, nens i nenes es posaran a prova davant de jocs nous de lògica i enginy, amb l’objectiu de descobrir nous conceptes plegats i, al mateix temps, les possibilitats de jugar i divertir-se amb persones d’edat molts diverses. Es recomana inscriure’s prèviament a l’activitat. Places limitades.

TALLER ‘CONSTRUEIX 3 PUNTS TURÍSTICS DE L’ALGUER A TRAVÉS DE MINECRAFT’

En aquest taller els nens i nenes de 8 a 16 anys podran conèixer més profundament la ciutat de l’Alguer i 3 punts turístics d’interès d’aquesta ciutat i els podran recrear a través de Minecraft. Els punts turístics que podran construir són ‘La cova de Neptú’, les torres i part de la muralla i el claustre de Sant Francesc. Es recomana inscriure’s prèviament a l’activitat. Places limitades.

TALLER DE ROBÒTICA EDUCATIVA ‘VISITA TURÍSTICA A L’ALGUER A TRAVÉS DELS ROBOTS DE MBOT’

En aquest taller els nens i nenes de 8 i 14 anys aprendran sobre els diferents punts d’interès turístic de l’Alguer mentre es mouen per la ciutat amb robots, aprenent, per un costat, temes bàsics de programació com les seqüències i els bucles, però també sobre com fer moure un robot de Mbot per fer un circuit concret. Es recomana inscriure’s prèviament a l’activitat. Places limitades.

TALLER ‘EXPLORA EL FONS DEL MAR DE L’ALGUER’

En aquest taller els nens i nenes de 8 a 14 anys s’aprèn a dissenyar el mapa d’un videojoc sota el mar. Troba el corall de l’Alguer i recull el que puguis abans que no s’acabi el temps!. Es recomana inscriure’s prèviament a l’activitat. Places limitades.

TALLER ‘DIBUIXA AMB UN PEN3D EL CORALL DE L’ALGUER’

L’escut de l’Alguer està representat per un tronc de corall. Dibuixa el teu amb el PEN3D i el podràs portar com un clauer/penjoll. Taller adreçat a nens i nenes de 8 a 14 anys. Es recomana inscriure’s prèviament a l’activitat. Places limitades.

bottom of page